PANOURI

MODERN LINE
17 modele

Vezi panouri gama Modern Line

NATURAL LINE
12 modele

Vezi panouri gama Natural Line

IRON LINE
10 modele

Vezi panouri gama Iron Line
porti metalice

Porti metalice

Garduri „la cheie”

Pentru o imprejmuire completa „la cheie”, confectionam porti metalice pietonale si auto. Montajul se realizeaza odata cu gardul, solutie eficienta ca pret si durabilitate. Portile au dimensiuni personalizate.

Porti metalice

Galerie imagini

Panourile de gard Konkret Line sunt caracterizate de o linie estetica simpla, moderna, rezistenta la trecerea timpului si in acord cu materialul din care sunt executate.

Galerie imagini
gard beton, transport

Livrare si montaj

Konkret Line asigura GRATUIT livrarile in Bucuresti si judetul Ilfov. In tara si strainatate, prin propria casa de expeditii asiguram transportul la preturi competitive. Asiguram montaj in toata tara. Konkret Line ofera consultanta tehnica pentru imprejmuiri cu gard prefabricat din beton.

Cumparand direct de la noi beneficiati de: pret de producator, consultanta tehnica si solutii personalizate de imprejmuire cu gard prefabricat din beton. Detaliile ca diferenta de nivel, expunerea la vant, structura si textura solului, sunt determinante pentru tipul de montaj si dimensiunile elementelor care compun gardul – stalpii si panourile.

Vezi tipuri de montaj
KonkretLine Logo

Pentru informatii tehnice detaliate, consultanta in alegerea unui model de gard prefabricat din beton si a solutiilor de montaj, dar si pentru a observa calitatea produselor noastre va asteptam cu drag la sediul nostru.

Showroom si birou de vanzari:
Strada Bradului nr. 2, Magurele, jud. Ilfov
Email: office@konkretline.ro
Program: Luni-Vineri: 9-17
Sambata: 9-12 (confirmare telefonica)

Vezi harta

Informatii clienti:
0723 613 599 – Vanzari
0371 419 627 – Contabilitate
0754 235 000 – Serviciu tehnic
021 448 0178 – Secretariat

Contact