Gard prefabricat din beton

Gardul din beton prefabricat: soluția de împrejmuire estetică, ieftină, rapidă, durabilă și fără întreținere. Vă prezentăm care sunt caracteristicile de bază pentru gardurile din beton prefabricat.

Gardurile de beton sunt excelente pentru aplicații rezidențiale.

În multe situații, gardul casei reprezintă un element important atât din punct de vedere al securității, dar și al aspectului pe care îl oferă asupra casei și curții. Acum, prin noile tehnologii folosite, gardul de beton se poate potrivi perfect în designul casei, putând avea aspect de lemn, cărămidă, piatră sau personalizat atât ca și culoare, dar și ca model în funcție de cerințele fiecăruia.

Rezistență mare în timp a gardului din beton prefabricat.

Cu toții ne dorim un gard care să reziste în timp și să necesite cât mai puțină întreținere. Aditivii principali incluși în rețeta betonului reduc proporția apei și certifică durata de viață a gardurilor noastre de peste 50 de ani.

Gardul din beton prefabricat nu necesită întreținere specială.

Deoarece culoarea este aplicată direct în amestecul de beton înainte de turnare, nu necesită o întreținere permanentă pentru a păstra frumusețea lui. În unele situații se poate aplica după montarea gardului un impermeabilizant colorat care ajută și mai mult la o rezistență mare în timp. Detaliile vizuale, cum ar fi cele care imită lemnul, piatra, cărămidă, sunt menținute pe termen nelimitat.

Prețul gardului din beton prefabricat.

Costul unui gard din beton poate fi influențat de mai multe lucruri: înălțimea, modelul ales, modul în care se face montarea (cu soclu sau fără soclu).

Beneficiile gardului de beton:

  • Preț moderat

  • Aspect modern, geometric sau cu amprentă de lemn, cărămidă sau piatră

  • Nu necesită întreținere

  • Impermeabil la vreme, apă și termite

  • Nu poate putrezi sau arde

  • Culoare permanentă

  • Barieră eficientă împotriva zgomotului și a vântului

  • Instalare simplă, rapidă și curată

  • Instalarea nu necesită echipamente grele

Model nou de gard prefagricat din beton

Konkret Line vă oferă la prețuri accesibile, o gamă de garduri prefabricate din beton cu modele britanice, unice în România. Mare parte din aceste modele pot fi văzute în galeria foto.

Pentru orice informație ne puteți contacta la numerele de telefon.

Solicită un deviz rapid la: 0754-235-000

Leave A Comment