Pasul 1

Alegi gardul

Alegi modelul de gard

Vizitează magazinul nostru online și alege modelul de gard preferat din cele 4 linii de design: Modern Line, Simple Line, Aero Line sau Nature Line.

Avem peste 60 de modele unice de panouri care au dimensiuni și amprente diferite. Unele cu față simplă și panouri duble, care rezultă într-un gard cu două fețe. Acesta este preferat pentru partea dinspre stradă a gardului sau între vecinii care contribuie în mod egal la costurile gardului.

Pasul 2

Configurezi gardul

Configurezi gardul

Fiecare model de gard prefabricat poate fi configurat. Opțiunile tale sunt materialul din care este facut (beton Standard sau Premium – din marmură reconstituită), înălțimea gardului (în funcție de numărul de panouri folosite pentru fiecare segment de gard) și lungimea acestuia.

Prețul gardului variază în funcție de opțiunile tale și va apare instant după fiecare opțiune aleasă. Prețul conține TVA și nu cuprinde accesoriile (streașină sau coamă pentru soclu). Montajul gardului poate fi pe soclu continuu sau fundații individuale. Montajul și transportul nu sunt incluse în prețul afișat.

Pasul 3

Plasează comanda

Plasează comanda

Asigură-te că ai completat detaliile locației unde va fi amplasat gardul, lungimea corectă și nu uita de porți metalice dacă vrei un gard ”la cheie”.

Comanda ta va fi preluată imediat de un consilier de vânzări. Te vom suna sau trimite email pentru a ne asigura că ai configurat corect gardul, să stabilim câte laturi are gardul tău și să facem necesarul de componente. Poți face comanda direct din magazinul online sau folosind formularul de comandă.

Apoi îți vom trimite un deviz final care cuprinde costurile componentelor de gard, transportul, montajul și termenul de livrare.

Pasul 4

Plată și livrare

Plată și livrare

Dacă totul este ok, vei primi factura finală. Se achită un avans de 20% din prețul gardului și gardul tău intră în producție la fabrica noastră.

După ce componentele gardului sunt gata de transport, te sunăm să comunicăm data și ora livrării. Gardul nostru vine însoțit de un Certificat de Conformitate și un Certificat de Garanție pentru 15 ani! Dacă ai optat pentru una din echipele noastre de montaj, ele vor fi anunțate să se prezinte la montaj.

Îți mulțumim pentru încredere!

Solicită un deviz rapid la: 0754-235-000

Leave A Comment