Cum se montează un gard prefabricat din beton

Gardul prefabricat din beton se poate monta în 2 variante: pe cuzineți din beton individuali la fiecare stâlp sau pe cuzineți individuali plus soclu continuu. Gardurile prefabricate din beton se montează în general pe postamente individuale din beton (cuzineți). Este cea mai avantajoasă variantă ca preț și timp de execuție.

Asa arata montaj gard pe postamente din beton

1 – Montaj pe postamente individuale din beton

Gardul prefabricat din beton se poate monta pe fundatii izolate (postamente individuale sau cuzineti) din beton. Dimensiunile uzuale ale fundatiilor izolate sunt de 40x40x80 cm. Konkret Line recomanda, atunci cand e posibil, acest tip de montaj cu postamentele ascunse in sol si primul panou ingropat partial (5-10 cm).

Acest tip de montaj este discret, pune in valoare gardul si are un pret mai mic.

Asa arata montaj gard pe postamente din beton
Asa arata montaj gard pe soclu din beton

2 – Montaj pe soclu din beton (fundație continuă)

Gardul prefabricat din beton se poate monta pe soclu continuu din beton armat. Dimensiunile uzuale ale soclului continuu sunt de 20×70 cm, iar al fundațiilor izolate sunt de 40x40x80 cm. Dimensiunile pot varia în funcție de structura solului, greutatea gardului, diferența de nivel dintre interiorul și exteriorul curții, expunerea la vânt etc.

Acest tip de montaj este preferabil pe terenuri mai dificile și are un cost mai ridicat. Recomandăm folosirea panoului Cover care are rol de protecție al soclului la eroziune și asigură un finisaj complet al gardului.

Asa arata montaj gard pe soclu din beton

Despre prețul montajului

Montatorii sunt colaboratori. Puteți negocia direct cu ei prețul montajului și al altor operațiuni. Prețul montajului este determinat de:

  • Locație (terenuri cu acces dificil)

  • Înălțimea gardului (numărul randurilor de panouri)

  • Dimensiunile postamentelor individuale și/sau a soclului continuu

  • Structura și textura solului

  • Existența surselor de apă și energie electrică

  • Prețurile zonale ale materiilor prime (agregate minerale, ciment, fier beton, scândură etc.)

  • Urgență, alți factori

Montăm garduri prefabricate din beton realizate de noi în toată țara. Pentru o soluție optimă de împrejmuire și montaj nu evitați să apelați la experiența noastră. Livrăm și asigurăm montaj în toată țara și în afara ei.

Montaj gard pe teren in panta
Sfarsit Gard prefabricat

Solicită un deviz rapid la: 0754-235-000

Leave A Comment